“Hvad koster ePay?”, “hvilket abonnement skal jeg vælge?” og “hvad indeholder pakken?” er spørgsmål, vi ofte modtager. Jeg vil derfor forsøge at give dig et overblik i denne guide og kort gennemgå de væsentligste forskelle mellem de tre standardpakker, ePay tilbyder. Herefter vil du forhåbentligt være bedre i stand til at vurdere, hvilken af de tre der passer til dig.

Som kunde hos ePay kan du vælge mellem disse tre standardpakker – Light, Pro eller Business:

Udklip1

De forskellige pakker eller abonnementer koster et fast beløb om måneden og et oprettelsesgebyr, som er et éngangsbeløb. Hvert abonnement inkluderer en række funktioner og features, som du kan se mere om på oversigten her. I dette indlæg vil jeg dog fokusere på, hvordan du finder ud af, hvilket abonnement du skal vælge.

Vores abonnementer er sammensat for at opfylde dine behov. Din opgave er derfor at finde ud af, hvad du reelt har brug for. Jeg har udformet en række spørgsmål, du bør stille dig selv for at komme godt på vej. Når du har svaret på spørgsmålene, burde du være i stand til at vælge det rigtige abonnement for dig.

Hvis du vil have det ekstremt hurtige overblik, så spring ned til afsnittet her.

 

1) Hvilke betalingskort vil du kunne modtage?

For at du kan modtage online betaling i din webshop, skal du have en aftale med en indløser – altså en indløsningsaftale. Det er denne aftale, der afgør, hvilke betalingskort din webshop kan modtage.

Her kan det være en hjælp at skelne mellem Dankort og internationale kort som fx MasterCard og Visa.

Dankort
Hvis du KUN vil kunne modtage betaling med Dankort, eDankort og Visa/Dankort, er vores Light-abonnement det rigtige valg for dig. Det henvender sig nemlig til webshops, der kun vil tilbyde Dankort-betaling, fx nystartede shops, der vil billigt i gang eller kun sælge til det danske marked.

Indløseren Nets har monopol på indløsning af Dankort, og derfor skal du have en indløsningsaftale til Dankort hos Nets, hvis du vil tage imod Dankort.

Internationale kort
Vil du enten KUN modtage internationale kort eller både Dankort og internationale kort, skal du have et Pro- eller Business-abonnement. De internationale betalingskort er bl.a. Visa, MasterCard, American Express og Diners Club.

Der er flere indløsere, som kan lave indløsningsaftaler til internationale kort – klik for at se en oversigt over de indløsere, vi samarbejder med.

Et lille tip: Du kan faktisk modtage Visa/Dankort med en indløsningsaftale til internationale betalingskort. Betalingen bliver så blot lavet på Visa-delen af kortet – det er lidt teknisk, men vi har beskrevet det grundigt i indlægget her. Selvom gebyret er lidt større på en Visa-betaling end en Dankort-betaling, så kan du spare penge og tid ved kun at have én indløsningsaftale.

Bemærk, at hvis du vil have både Dankort og internationale kort, og ikke vil bruge Teller, skal du have et Business-abonnement (fordi du så skal bruge funktionen multi-indløser).

Opsummering:
Overvej, hvilket marked du vil sælge til, og hvem din målgruppe er. Jo flere typer af betalingskort du kan modtage – jo flere har mulighed for at handle i din webshop. Dog er det langt de fleste i Danmark, som benytter sig af et Visa/Dankort.

 

2) Hvor mange betalinger gennemfører du om måneden?

Du får x antal gratis betalinger om måneden ved ePay alt efter, hvilket abonnement du vælger. Light- og Pro-abonnementerne inkluderer 250 gratis betalinger om måneden, og Business-abonnementet inkluderer 500 gratis betalinger om måneden. Efter du har brugt det normerede antal gratis betalinger, koster hver betaling DKK 0,25.

Overvej derfor, hvor mange betalinger du regner med at gennemføre om måneden. Har du f.eks. en stor webshop med mange månedlige betalinger, kan det være en fordel for dig at vælge Business-abonnementet.

Hvad der bedst kan betale sig for dig afhænger af mindst to faktorer:

A) Dit månedlige antal salg

B) Din gennemsnitlige ordreværdi

Når du ved de to ting, burde du kunne regne dig frem til, hvilket abonnement du bør vælge. Frem med Excel-arket …

Opsummering:
Kig på din forventede omsætning og vurdér ud fra den, om du kan nøjes med enten Light eller Pro, eller du skal have et Business-abonnement.

 

3) Har du brug for at lave abonnementsbetalinger?

En abonnementsbetaling er en løbende eller tilbagevendende betaling. Det er en aftale mellem dig og din kunde, som giver dig lov til løbende at trække penge på kundens kort, fx den første i hver måned. Fordelen ved abonnementsbetalinger er, at det kan spare dig for en masse administrativt arbejde. Derudover kan du gøre betalingsforløbet nemmere for dine kunder, da du kan gemme deres kortoplysninger, så de slipper for at indtaste kortoplysningerne, hver gang de handler hos dig. Det gør købsflowet mere enkelt – og fører ofte til flere salg.

Hvis du vil lave abonnementsbetalinger, skal du vælge Business-abonnementet. Vær her opmærksom på, at abonnementsbetalinger kræver en særlig godkendelse fra din indløser, der stiller en række krav til din hjemmeside.

Opsummering:
Overvej, om du har behov for abonnementsbetalinger. Det er hamrende smart (for både dig og din kunde), men kræver et Business-abonnement. Igen kan du med fordel kigge nærmere på din forventede omsætning (og eventuelt din konverteringsrate) for at se, om investeringen kan betale sig.

 

4) Vil du bruge flere indløsere?

For at sikre de mest favorable indløsningsvilkår kan det være en fordel for dig at have aftaler med flere indløsere på én gang. Den funktion hedder multi-indløser og er tilgængelig i vores Business-abonnement. Med multi-indløser kan du koble flere indløsere på samme ePay-konto. Det kan fx bruges som en failover-løsning, så du kan skifte til din sekundære indløser, hvis din primære indløser pludselig bryder ned – og dermed kan du altså stadig modtage betalinger, selvom din primære indløser har driftsproblemer.

Det er desværre umuligt at sige, hvilke indløsere der er de billigste, da de ofte vil give dig et pristilbud baseret på din forretning, dine produkter og din forventede omsætning. Husk på, at flere aftaler også betyder flere omkostninger. Dog kan du typisk spare penge på transaktionsgebyrer og få hurtigere afregning ved at bruge flere indløsere.

Opsummering:
Overvej, om du har brug for at bruge flere indløsere. Det kan give ekstra sikkerhed og spare dig penge på kortbegyrerne, men betyder muligvis flere omkostninger til indløsningsaftalerne og kræver multi-indløser ved ePay.

Et hurtigt overblik

Hvis du …

  • Kun vil modtage Dankort og Visa/Dankort
  • Er en nyopstartet webshop og gerne vil billigt i gang

… skal du vælge Light-abonnementet

Hvis du …

  • Vil modtage både Dankort, Visa/Dankort og internationale betalingskort
  • ELLER
  • Vil modtage Visa/Dankort og internationale betalingskort

… skal du vælge Pro-abonnementet

Hvis du …

  • Har mange betalinger
  • Har brug for at kunne modtage abonnementsbetalinger
  • Vil bruge flere indløsere (multi-indløser)

… skal du vælge Business-abonnementet

 

Alle abonnementer ved ePay inkluderer …

Gratis support
Så har du spørgsmål eller problemer, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på mail, chat eller på telefon.

+30 gratis betalingsmoduler
Vi har gratis betalingsmoduler til de mest gængse shopsystemer (fx Magento, PrestaShop, Shopify og WooCommerce). Find dit shopsystem på listen, hent ePay-modulet og følg vores online guide, så er du hurtigt i gang,

Mulighed for at tilbyde flere betalingsmuligheder
Du kan altid tilkoble betalingsformer som Klarna, Viabill, netbankbetaling og PayPal. MobilePay Online er også en mulighed, men kræver, at du har den rigtige indløsningsaftale. Se mere om det her.

Mulighed for antisvindel-system
Vores sikkerhedsprodukt Fraud Fighter overvåger alle betalinger i din webshop og advarer dig (eller blokerer) ved mistænkelige betalinger ud fra et regelsæt, du selv definerer.

Og en masse andre funktioner
API, udviklingskit til apps, styling af betalingsvinduet, WebPay, oversættelsesværktøj og en udførlig teknisk dokumentation får du med, uanset hvilket abonnement du vælger.

Forhåbentlig har du nu en bedre idé om, hvad dit behov er, og hvilket af ePays abonnementer du skal vælge. Er du stadig i tvivl, så husk, at det er gratis at få en testkonto ved os – du kan få din testkonto her. Så kan du sætte ePay op på din hjemmeside, gennemføre testbetalinger og prøve det hele, inden du beslutter dig.

Passer ingen af ovenstående abonnementer til dine behov, kan du sammensætte din helt egen specialløsning med et Customized-abonnement. Ring eller skriv til os, så laver vi et tilbud til dig.