ePay blev sidste år en del af den nordiske betalingskoncern Bambora – det har du måske bemærket.

Hos ePay vi altid været drevet af at gøre det så nemt som muligt for virksomheder at modtage betalinger online. Og med knap 15 års erfaring ved vi, at det er vildt kompliceret at komme i gang. Der er indløsere, banker, kortudstedere, leverandører, gebyrer, teknik og besværlige ansøgningsformularer, som du skal forholde dig til. Og når du er i gang, er det et mareridt at finde ud af, hvem du skal kontakte, hvis noget går galt med en betaling.

Det kan simpethen gøres smartere, nemmere og hurtigere. Og den vision deler Bambora.

 

Hvem er Bambora?

Bambora er en nordisk betalingskoncern med en vision om at gøre det nemmere at drive forretning. Så enkelt kan det siges.

Bambora tilbyder alt inden for betalingsløsninger, både online og fysisk.

Siden opstarten har Bambora samlet 11 af de bedste virksomheder i branchen, og vi er i dag fordelt på tre kontinenter, 6 lande og 13 byer.

Tjek virksomhederne ud her:

Euroline er et veletableret svensk selskab, som står for indløsning af internationale betalingskort – online såvel som offline. De har i særdeleshed målrettet deres løsninger mod flyselskaber, e-handel og den nordiske detailhandel, hvor de håndterer mere end 200 millioner transaktioner årligt.

Samport Payment Services tilbyder forskellige betalingsløsninger samt terminaler. De blev grundlagt i 2009 og beskæftiger sig med hotel og restaurant, transport, detailhandel samt sundhedsindustrien.

Bank&Butik har siden 1997 leveret betalingsterminaler til alle brancher og gør det nemt for butikker at holde styr på bonruller og kasseapparater.

dSAFE er en spinoff-virksomhed fra NTNU i Norge. Virksomheden startede i 2009 og har blandt andet udviklet en digital platform, som hjælper detailhandlere med at analysere kundedata og udvikle forskellige typer af loyalitetsprogrammer til at styrke kunderelationer.

DK Online har specialiseret sig i betalingsterminaler og leverer førsteklassesløsninger, der gør det nemmere og mere fleksibelt at drive butik.

Maksukaista er en one-stop-shop, som tilbyder betalingsløsninger på tværs af web og mobil. Maksukaista har over 30 års erfaring med betalinger og og ligger i Finland.

KeyCorp er en af Australiens største, uafhængige leverandør af betalingsterminaler samt -teknologi. De har eksisteret siden 1982 og har kontorer i Melbourne og Sydney.

IP Payments blev grundlagt i 2004 og leverer innovative betalingsløsninger til mellemstore og store virksomheder i Australien.

Sidst men ikke mindst er der Beanstream. Siden 2000 har Beanstream leveret betalingsløsninger til nogle af Nordamerikas førende virksomheder og institutioner, og de behandler transaktioner for mere end 80 millioner kroner årligt.

Sammen hedder vi Bambora og kommer til at tilbyde enkle betalingsløsninger, som gør det nemmere og hurtigere at modtage betaling i butikker og på nettet. Det projekt er vi utrolig stolte af at være en del af.

 

Hvad skal der ske nu?

Til trods for, at vi nu er en del af Bambora, er det stadig de samme værdier, vi fokuserer på: God kundeservice, fleksible løsninger og gennemskuelige priser.

Og selvom vi er globale, er vi stadig lokale.

Din tilfredshed er vores succes – og vi vil som altid bestræbe os på at yde en god, personlig service.

Sådan har det altid været, og sådan vil det også være i fremtiden.

Desuden kan vi drage fordele af at have en velkonsolideret organisation i ryggen, der skaber rammerne for, at vi kan tilbyde vores mange loyale kunder endnu bedre løsninger og rådgivning.

Vi glæder os meget til fremtiden med Bambora og til at præsentere de ting, vi har på vej lige nu.

Bare vent og se! Vi tør godt love, at du kan glæde dig …