Du har ansøgt om og nu fået din indløsningsaftale med en indløser (tillykke!), men hvordan kommer du i gang med at modtage online betalinger på din hjemmeside?

Det er egentlig ligetil. Med indløsningsaftalen på plads er du godkendt til at modtage betalinger med de betalingskort, som er specificeret i aftalen. Du skal nu blot oplyse ePays system om dit splinternye forretningsnummer.

Det gør du sådan her:

1. Send en kopi af din indløsningsaftale til ePay

Du kan videresende mailen fra din indløser til os på support@epay.dk. Når vi modtager aftalen, aktiverer vi din konto i vores system. Dette gør vi inden for 24 timer, efter du har sendt aftalen til os – ellers tager du fat i os.

Når din konto er aktiveret, sender vi dig en mail med dit nye forretningsnummer.

2. Udskift dit test-forretningsnummer med dit nye forretningsnummer

Da du testede ePay på din webshop, brugte du et test-forretningsnummer. Det nummer skal du i din shopløsning skifte ud med det forretningsnummer, som står i aktiveringsmailen fra os. Du kan også finde nummeret på din ePay-administration under Indstillinger -> Betalingssystemet. Der står Produktion (rigtige betalinger) ud for det forretningsnummer, du skal bruge.

Du udskifter nummeret i din webshop ved at ændre værdien for parameteren merchantnumber eller ved at redigere indstillingerne til betalingsmodulet, hvis du bruger en open source-løsning.

Og så kan du modtage betalinger på din hjemmeside!

Brug for hjælp undervejs?

Så tag fat i os på telefon eller mail.