Et API eller en webservice er en grænseflade mellem to programmer. ePays API gør, at du kan hæve dine betalinger direkte fra dit shopsystem – uden at logge ind i ePay. Men du kan bruge vores API til meget mere.

API står for Application Programming Interface og kaldes også for en webservice. Kort fortalt er det et API, der gør, at to forskellige programmer kan snakke sammen. Når du fx hæver en betaling fra dit shopsystem, snakker dit shopsystem med ePay og hæver betalingen. Det kan lade sig gøre, fordi shopsystemet har integreret ePays API.

Vores API er tilgængeligt for alle kunder, og du kan finde det her: http://tech.epay.dk/da/betalingswebservice

Husk, at du skal opsætte adgang til din IP-adresse for at bruge vores API. Det gør du under API/Webservices -> Adgang på din ePay-administration.

 

API og betalingsmoduler

Vi har indbygget vores API i de fleste af vores betalingsmoduler. Det betyder, at du kan aktivere API fra indstillingerne til modulet og derefter hæve dine betalinger fra dit shopsystem.

Husk, at du stadig skal tilføje dit systems IP-adresse på din ePay-administration under API/Webservices -> Adgang.

Klik her for at se, hvilke moduler der har indbygget API.

Hvis API’et ikke er indbygget i det betalingsmodul, som du bruger, skal du have en programmør til at integrere ePays API i din shopløsning.

 

API/Webservices til andre funktioner

Når du skal hæve dine betalinger fra dit shopsystem, skal du bruge vores betalingswebservice, som håndterer almindelige betalinger.

Vi har dog også webservices til andre funktioner – læs mere om de enkelte ved at klikke på linket:

Abonnementsbetalinger – klik her for at læse mere
Træk penge på din kundes kort flere gange, uden at kunden skal indtaste sine kortoplysninger. Du kan fx bruge abonnementsbetalinger til tilbagevendende abonnementer/gebyrer eller til at optimere købsprocessen.

Batch processing – klik her for at læse mere
Saml dine transaktioner og send dem til ePay én gang i døgnet i stedet for at sende dem løbende. Det mindsker presset på både dine og vores servere. Kontakt os for at komme i gang med batch processing.

Betalingsanmodninger – klik her for at læse mere
Send din kunde en mail med et direkte link, som åbner betalingsvinduet. Du styrer det hele selv, når du bruger vores webservice.