Det er svært at vælge. Især nær det gælder noget så vigtigt for din forretning som din betalingsgateway. Derfor kan du få en testkonto og prøve ePays betalingssystem på din hjemmeside – helt gratis og uforpligtende! Læs her, hvordan du kommer i gang.

Du ved, hvordan det er:

Der er 1 million ting, du skal tage stilling til, når du starter forretning. Og det er svært at vælge den rigtige udbyder, når du ikke kan prøve dem af og se, hvordan de virker i praksis.

Well, guess what? Det kan du med ePay!

I indlægget her viser jeg dig, hvordan du kan afprøve ePays betalingssystem på din hjemmeside – uden det koster dig en krone.

1. Lav din gratis testkonto

Det absolut første du skal gøre, er at lave en testkonto. Det gør du ved at klikke ”Bestil ePay” på vores hjemmeside. Når du er kommet ind på bestillingssiden, klikker du på én af tre ”Vælg”-knapper (se billedet nedenfor), hvorefter du bliver dirigeret videre til tilmeldingsformularen, som åbner i et nyt vindue.

 

VÆLG

 

Det har ingen betydning, hvilken af de tre abonnementsløsninger du vælger, da din testkonto er gratis, uanset hvad du vælger. Du skal derfor også se bort fra priserne. Dog kan det være en god idé allerede nu at gøre dig nogle tanker om, hvilken af de tre løsninger der vil være den rigtige for dig, da dit valg af abonnement i sidste ende afgør, hvilke funktioner og features du får. Kort fortalt kan du med Light-abonnementet tage imod Dankort og Visa/Dankort, mens du med Pro-abonnementet både kan tage imod de to førnævnte kort OG udenlandske kort som MasterCard og Visa. Det samme kan du med Business-abonnementet, men derudover kan du også lave abonnementsbetalinger samt benytte multi-indløser-funktionen. Er du i tvivl om, hvad dit behov er, kan du danne dig et overblik i guiden her.

Så langt, så godt. For at komme i gang skal du udfylde tilmeldingsformularen. Heri bliver du bl.a. bedt om at indtaste en række generelle oplysninger om din virksomhed – heriblandt firmanavn, adresse, e-mail osv., samt hvilke betalingsformer du vil tilbyde.

Vi har lavet tilbuddet med gratis testkonti for at kunne give dig et  indtryk af, hvordan ePays betalingssystem virker. Testkontoen er helt gratis, og du forpligter dig ikke til at blive oprettet på et senere tidspunkt.

Efter du har udfyldt tilmeldingsformularen og godkendt bestillingen af din testkonto, modtager du en bekræftelse på e-mail. Når vi har oprettet din testkonto (typisk inden for 1-2 timer), sender vi dig dit login til din konto og dit test-forretningsnummer, og du kan gå i gang med at teste ePay med det samme.

 

2. Integrér ePay på dit website

Vil du have den fulde oplevelse af, hvordan betalingsforløbet kommer til at fungere, anbefaler vi, at du integrerer ePay på dit website. På den måde får du et indblik i hele forløbet fra, at kunden lægger en vare i kurven, til du hæver betalingen i betalingsystemet.

ePays betalingsvindue kan integreres på flere forskellige måder. Og er du hverken programmør eller tekniker, tilbyder vi fuld vejledning i vores tekniske dokumentation. Bruger du en shopløsning, som f.eks. Magento, Prestashop, WooCommerce, Shopify eller en af de mange andre løsninger, har vi ligeledes gjort det nemt for dig og udviklet betalingsmoduler til de enkelte løsninger, som du blot skal installere. (klik her og få en oversigt over alle betalingsmoduler). Så er der vist ingen undskyldninger for ikke at komme i gang.

Som sagt kan ePays betalingsvindue integreres på flere forskellige måder – det kan du læse meget mere om i artiklen her. I det store og hele er det ikke muligt at sige noget generelt om, hvilken løsning der konverterer bedst, da det både afhænger af din målgruppe og det visuelle layout på din hjemmeside. Derfor: Test de forskellige løsninger og se, hvordan de virker. Når (og hvis) du går i luften, kan du splitteste de forskellige versioner for at se, hvilken der konverterer bedst på netop dit website.

3.Test ePay gratis, så længe du har lyst

Du kan teste ePay så lang tid, du ønsker, uden at det koster dig noget. Du kan lege med de forskellige indstillinger og opsætning af betalingsvinduet for at se, hvad du synes bedst om. F.eks. kan du ændre layoutet ved at indsætte dit eget logo eller skrive en kort tekst. Har du mere teknisk snilde, kan du bruge parameteren cssurl og style betalingsvinduet, som du ønsker.

Har du spørgsmål til opsætningen eller brugen af din testkonto, er du mere end velkommen til at kontakte os her.

4. Klar til rigtige betalinger?

Når du har testet, at alt er, som det skal være, og du er klar til at modtage rigtige betalinger, skal du sende din indløsningsaftale til os på support@epay.dk. Når vi har aktivereret din konto, får du en mail med dit nye produktions-forretningsnummer, som du skal skifte til i din shopløsning.

Og wupti: Du er klar til at modtage rigtige betalinger!

 
Vi ved, at online betaling er en kompliceret affære, der kan tage pusten fra de fleste. Vi investerer i glade kunder og håber, at en gratis testkonto kan hjælpe dig godt på vej. Derudover kan det tage tid at få en indløsningsaftale på plads – så hvorfor ikke udnytte den tid til at få styr på alt det tekniske.

Nu er der ikke mere tilbage end at sige pøj pøj. ePay står selvfølgelig til rådighed med vejledning og gode råd.

Kontakt os på tlf.: 98 13 90 40 eller på e-mail support@epay.dk.