ePay blev i 2015 en del af den nordiske betalingskoncern Bambora. Nu bliver sammensmeltningen fuldbyrdet – ePay-navnet forsvinder, og vi bliver 100 % Bambora.

Navneskiftet træder i kraft den 1. februar 2018.
 

Hvad betyder det for mig som kunde?

Ikke det store.

Vi skifter navn og hjemmeside, men ellers forbliver alt, som det er nu for vores eksisterende kunder.

Du behøver ikke gøre noget som helst.

Hverken dine betalinger eller dit betalingsvindue bliver påvirket af navneskiftet (på nær et andet logo i bunden af betalingsvinduet).

Vi skifter bare navn. Samme service, samme værdier – men flere muligheder.
 

Baggrunden

Hos ePay har vi altid været drevet af at gøre det så nemt som muligt for forretninger at modtage online betalinger.

Med over 15 års erfaring ved vi, hvor kompliceret det er at komme i gang med online betaling. Der er indløsere, banker, kortudstedere, leverandører, gebyrer, teknik og besværlige ansøgningsformularer, som du skal forholde dig til. Og når du er i gang, er det et mareridt at finde ud af, hvem du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp.

Det kan simpelthen gøres smartere, nemmere og hurtigere. Og den vision deler Bambora.

Så selvom vi siger et andet navn, når du ringer til os efter den 1. februar, er det stadig samme værdier, vi fokuserer på: God kundeservice, fleksible løsninger og gennemskuelige priser.
 

Business as usual

På trods af navneskiftet fortsætter dagligdagen hos os, som den plejer. Du kan forvente den samme kvalitet og service, du er vant til. Bambora har vist stor ydmyghed over for ePay og ønsker at bevare vores værdier og måde at gøre tingene på.

Din succes er vores succes – og vi vil som altid bestræbe os på at yde en god, personlig service. Sådan har det altid været, og sådan vil det også være i fremtiden.

Vi glæder os meget til fremtiden med Bambora og til at præsentere de ting, vi har på vej lige nu. Det hører du mere om senere i år.
 

Husk dit login

I forbindelse med, at ePay skifter navn til Bambora, lukker vi ned for vores nuværende hjemmeside (www.epay.dk) og flytter al information over på www.bambora.com.

Din administration kan du stadig finde samme sted: https://admin.ditonlinebetalingssystem.dk/admin/login.asp

OBS:
Hvis du bruger automatisk udfyldelse af dine login-oplysninger, vil vi anbefale dig at skrive dit brugernavn og kodeord ned, så du kan logge ind på din administration.

Hvis du har brug for hjælp, så tag endelig fat i os.
 

Hvem er Bambora?

Bambora er en nordisk betalingskoncern med en vision om at gøre det nemmere at drive forretning. Så enkelt kan det siges.

Bambora tilbyder alt inden for betalingsløsninger – både online, i app og i butik.

Du kan læse mere om Bambora her.

Har du spørgsmål til navneskiftet, er du som altid velkommen til at kontakte os. Se vores kontaktoplysninger her.

PS: Vores nye blog kan du finde her – Bambora-bloggen.